March 26, 2005

today aint ma day.

hur hur. today i wake up and got da thing. cant go swimming and cant suntan le. =( . went to meet ma mama at buno vista.. went to kovan cos ma ah ma say quite nice to shop. ahh.. i got cramps and stomachache. i eat hot porridge, hot milo oso no use. ma mum eat up da rest of da porridge. was sittin with a couple and their child.. i told them i stomache cos i look so awkward. lols.

i don wanna eat med so walk around da shoppin mall but feel cold. wahaa. went to toilet for da second time and den ma mum bought med from guardian. eat two pills and sat down. after awhile betta alot and head home. when i reach lot one.. i am fine! lols. mayb kovan is not ma kind of place but lot one is. and tat stupid mac i ate in da money cause me to be like this. tat chill sprite. x= .

bought strings.. a purple and a brown one. went to library and head home.

i feel sick now. like got fever but ma mum say no. she say mayb just tired. so i gotta slp soon!

i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u

dream

No comments: